Fénylő percek

ELŐSZÓ SZŰZ MÁRIÁTÓL

Drága szívem! Jelenlétünkkel megszenteljük a Földet, és az emberség minden részét átitatjuk az isteni lényeggel. Átnemesítjük az emberi formát, összekötjük a Mennyet és a Földet, a spiritualitást és a mindennapok gyakorlatiasságát. Egységet teremtünk, hogy az élet boldog legyen. A Fénylő percek által nagyon egyszerű, könnyen megvalósítható utakat tárok eléd, amelyek örömmel és könnyedséggel vonják be hétköznapjaidat. Merülj bele a gyakorlatokba vidám, gyermeki lélekkel, kiválasztva azokat, amelyeknek érzed a hívását. Az Új Világ, a Mennybéli Föld már itt van és a szívedből épül minden egyes pillanatban.

※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※

A SZERETET HÍVÁSA

Add át magad, drága szívem a szeretet hívásának! Nem kell dolgoznod azon, hogy szeretet legyél. Isten szeretetnek teremtett meg téged. Mindössze vissza kell emlékezned gyönyörű lelkedre. Azért vagyok itt veled, hogy segítsek emlékezni. Add át magad a szeretet hívásának és kövesd a szívedet. Az emlékezés nem a szavak útján történik, hanem a szíveden keresztül. Túl a szavakon, a történéseken, az ész frekvenciáján, ott tündöklik benned a csodálatos valóság. Szeretet vagy. Szíved pedig emlékszik és minden úton-módon igyekszik megteremteni önmagát itt a Földön. Isten csodálatos és felfoghatatlan szellemi testéből váltál ki, drága gyermek, hogy megteremtsd saját valóságodat itt a Földön is. Azért jöttél ide, hogy szeretetet vess és szeretetet arass. Engedned kell, hogy szíved emlékezzen és kövesd hívását. Szeretlek és segítek neked emlékezni mindarra a csodára, aki te magad vagy.

※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※

ALUDJ EL ISTEN KARJAIBAN

Amikor aludni térsz, helyezkedj bele krisztusi énedbe, abba a szépséges lélekbe, aki Istenben vagy, és érezd, ahogy a szeretet veszi benned a levegőt. Engedd el a napi gondokat minden lélegzetvétellel. Érezd, ahogy egyre könnyebb és könnyebb lesz tested-lelked. Bármi, ami napközben történt, a múlt része, és ha nem volt harmóniában a benned élő szeretettel, akkor átalakul benned bölcsességgé. Mindössze el kell engedned. Érezd, hogy szeretet a párnád, a takaród, az ágy, amelyben alszol. Minden szeretet benned és körülötted. Mint egy puha felhőben benne vagy. Isten karjaiban alszol, drága szívem. Szívd mélyen magadba a szeretet minden cseppjét, és mosolygós álmaid lesznek.

※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※

LÉLEGEZZ BE SZERETETET

Reggel, ahogy kinyitod a szemedet, érezd, hogy Isten, a Szeretet karjaiban ébredezel. Isten ott van körülötted és benned mindenhol. A szeretet tölt be mindent boldogító jelenlétével. Végy néhány tudatos lélegzetet és szívd be mélyen magadba a szeretet minden cseppjét. Érezd, hogy szeretet tölti be a tüdődet és ereje átárad a karjaidba, a lábadba, tested minden részébe. Érezd, ahogy a szíved megtelik szeretettel és ez a szeretet visszatükröződik neked minden irányból. Kint és bent is szeretet van, mert ez az egyetlen valóság. A szeretet, Isten, végtelen és kimondhatatlanul hatalmas és erőteljes. Mégis képes bármilyen formában megtestesülni. Az energia, amely ezen gyakorlaton keresztül árad hozzád, a szeretet egyik megtestesülési formája. Nagyon is valódi, nem a képzeleted játéka csupán. Ha a szándékod erre irányul, szó szerint képes vagy arra, hogy a szeretetet szívd magadba, mint éltető forrást.

※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※

ÉRZELMEK TÁRSASÁGÁBAN

Amikor hatalmába kerít egy érzés, menj bele a táncba teljesen ‒ de szavak nélkül. Ha boldog vagy, ez könnyű: repülve jársz, táncolsz vagy énekelsz. De ha szomorú vagy mérges vagy, akkor az elméd elkezdi futni a bejáratott köröket – amelyeket a világban tanultál meg ‒ , miérteket feltéve és önsajnálatot vagy éppen ítélkezést generálva benned. Ezért tedd félre a szavakat teljesen, drága szívem, és próbáld meg tudatosítani és kifejezni, amit érzel. Ha szomorú vagy, keresd meg az érzést a testedben. Képes vagy arra, hogy kívülről figyeld meg, azaz nem azonosulsz vele. Ha a hasadban érzel egy szorongató érzést, akkor egyszerűen csak megfigyeled, és tudatodban tartod, hogy nem vagy egy az érzéssel. Az érzés benned van, egy lágy ringatásban tartod. Megnyugtatod a testedet és együtt érzel vele. Figyelmed lágyan az érzésről önmagad szépségére fordul. Te, aki gyönyörű szeretet és gyengéd együttérzés vagy, saját érzéseidet szerető módon  ölelésedben tartod. Így az érzés –  anélkül, hogy észrevennéd – lágyan bölcsességgé és fénnyé érik benned. Talán inspirációt érzel arra, hogy táncolj, mozogj, rajzolj vagy más módon fejezd ki az érzést. Szavak nélküli imává válik így benned minden tapasztalat, amely téged hivatott gazdagítani.

※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※

SZIVÁRVÁNYFÉNY

A szivárványfény a feltétel nélküli szeretet fénye. Egy öntudattal rendelkező energia, a szeretet egyik arca. A szeretet millió formát ölt, hogy megismerhető és megtapasztalható legyen. Szivárványfény alkotja tested egyik rétegét is, számodra láthatatlan módon. Hunyd be a szemed és érezd, hogy minden egyes sejted szivárványfénnyel van feltöltve, és ez a ragyogó fény kiárad belőled. Talán érzed is az energia enyhe és kellemes vibrálását, vagy egyfajta könnyebbséget a testedben. Új világban vagyunk, ezért természetes módon új tapasztalataid és ismereteid is lesznek magadról és a világról. Az új azonban nem mindig mutatkozik meg azonnal, talán nem érzel semmit, de a szivárványfény energiája akkor is teljesen áthat. A fantázia sokat segíthet áthidalni ezt az átmeneti időszakot. Képzeld el magadat sugárzó fényként. Lásd lelki szemeiddel, ahogy a szeretet tündöklő fénye kisugárzik minden sejtedből. Így felveszed a kapcsolatot a benned pulzáló energiával. A tudatosítással felismered lényed részeként, és azonosulsz vele. A szeretet nem fogalom, hanem élő valóság, amely teljesen átjárja mindenedet.

※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※

A MOZGÁS ÖRÖME

Engedj meg magadnak pár percet, amikor csak a mozgásodra figyelsz. Ez lehet bármilyen mozgásforma, vagy akár séta is. Érezd meg, hogy a szeretet mozdul benned. Ha futsz, érezd meg a szeretet lendületét magadban; ha nyújtó gyakorlatot végzel, akkor érezd meg a szeretet rugalmasságát; ha táncolsz vidd bele a szeretet játékosságát, és örömét. Célod most legyen az, hogy megérezd a benned lévő szeretet örömét. Az a gyönyörű isteni lélek aki vagy, örömmel megy bele a forma táncába, lelkesedéssel veszi magára a test valóságát. Érezd, ahogy örül benned a lélek minden egyes mozdulatodra, ami olyan egyszerű is lehet, mint a lábad felemelése járás közben. Adj magadnak pár percet, hogy megérezd. Lehet, hogy vágyat érzel arra, hogy összekösd a mozgást a légzéseddel vagy beleképzeled magad egy színbe közben, vagy átérzed sejtjeid örömét, ahogy friss energiához jutnak. Menj bele tudatosan mélyen a testedbe. Érezd meg az energiát, amelyet a mozgásból szerzel. Érezd a pezsdítő energiát tagjaidban, és tudatosítsd, hogy a szeretet ereje tölt be. Nincs más valóság, csak a szeretet és apránként, utunk során felfedezed majd, hogy minden pillanatunk a szeretetről szól, a szeretetből táplálkozik és a szeretetet jeleníti meg.

※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※

AZ ANYA ÖLELÉSÉBEN

Drága gyermekem! Olykor az élet nehézségei vagy fizikai és lelki fájdalmak borítanak el. Úgy érzed, hogy nem bírod egyedül terheidet. Tudd, hogy sohasem vagy egyedül. A Mennyország teljessége a szolgálatodra van, ha kéred. Igen, a szolgálatodra. A Lélek csodálatos késztetése az, hogy segítsünk egymásnak és szolgáljuk a szeretetet létünk minden egyes pillanatában. Ez az isteni szolgálat boldogsággal tölt be mindnyájunkat. Egyetlen pillanatot se habozz hozzám fordulni, ha egyedül érzed magad, vagy ha nehezek a terheid. A Földön olyan vagy, mint egy gyermek. Nem látod át még az Életet, ezért az Anya ölelésére és útmutatására vágysz. Gyere hozzám, és én mindig segítek neked. A karjaimban ringatlak a szeretet édes dallamára. Simogatlak, dédelgetlek, vezetlek, beszélgetek veled és veled vagyok minden egyes pillanatban. Nincs az a tett, az a gondolat, az az érzés, amely eltávolíthatna ölelő anyai szeretetemből. Isten anyai szeretetét adom neked. Véget nem érő, elfogadó, bátorító, védő és ölelő szeretettel szeretlek örökké.

※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※

A TERMÉSZET RITMUSÁBAN 

Hangolódj rá a természet ritmusára, drága szívem, és engedd, hogy bölcsessége elárasszon. Amikor nyár van és az egész természet aktív, akkor neked is könnyebb pergőn elvégezni a tevékenységeidet, ám télen kövesd a természet ritmusát, és adj magadnak több pihenő időt. Fészkeld be magad csendes kis nyugalmadba, és töltsd fel magad belső fénnyel. Érezd, ahogy szíved sugarai kiáradnak a körülötted lévő világba. Tavasszal, amikor érzed a természet ébredését, új erők, vágyak, tervek ébredhetnek benned, amelyek lelkesedéssel töltenek el. Engedd vezetni magad! Isten a természeten, az életen, az eseményeken és az embereken keresztül is vezet. Mozdulj együtt lágyan a világgal, amely körülvesz. Érezd meg a természet bölcs hullámzását. Ha süt a nap, add át magad ragyogó sugárzásának, és érezd, ahogy ereje átárad a testedbe, lelkedbe. Esős napokon figyeld meg és érezd, ahogy az eső megtisztítja a környezetedet, az utcákat, a fákat és ezzel együtt a gondolataid és az érzéseid is tisztulnak. Hangolódj rá az eső tisztító erejére, és az esős napok, amelyeket talán nem szerettél eddig, a hasznodra lesznek. Isten mindig bölcsen tudja, mire van szükséged, és meg is adja. Lágyan elfogadod a világot és a természetet a maga ritmusával együtt, és átadod magad ajándékainak. Mert az élet ‒ a maga sokszínűségével együtt ‒ nem más, mint az isteni szeretet áradása.

※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※

FÉLELMEK KÖZEPETTE

Vannak bizonyos élethelyzetek, drága szívem, amelyek félelmet generálnak benned, akár a jelenre, akár a jövőre vonatkozzanak is. Amikor észreveszed a félelem vagy az aggódás jeleit magadban, akkor örülj, hogy tudatába kerültél egy olyan energiamintának, amely eddig a tudatalattidban honolt. Így lehetőségedben áll elbeszélgetni róla Istennel, és így ez a kis energiaörvény fénnyé és bölcsességgé alakulhat benned. Bármi is váltotta ki benned az aggódást vagy a félelmet, vidd Isten elé, tedd le a kezébe és idézd magadba az igazságot önmagadról és a helyzetedről. Az igazság mindig felszabadít az örömre. Minden érted van, és minden téged segít. Ugyanez igaz minden egyes testvéredre is, hiszen nem történhet senkivel sem olyan dolog, amely ne a Lélek céljait szolgálná, bármilyen köntösben is jelentkezik egy adott történés. A másik igazság pedig az, hogy Isten benned van. Elválaszthatatlan tőled, tehát Isten szeretete és ereje is benned van. Istennel együttműködve, nincs az az élettapasztalat, amely ne bölcsességet hozna neked és a testvéreidnek. Tehát, amikor félelmek, aggódások közepette találod magad, imádkozz így: „Istenem, aki bennem vagy, a vezetésedre bízom magam. Eléd teszem félelmeimet, aggódásomat és bízok benned. A te erős karjaidban félelmeim eltűnnek. Veled együtt minden problémára megtudom a választ. Engedem, hogy vezess minden élettapasztalatomon keresztül. Te bennem vagy, és én benned. Tölts el békéddel és erőddel. Ámen.” Majd helyezkedj bele a szavak erejébe, és érezd, ahogy Isten békéje és ereje eltölt. Nem kívülről érkezik hozzád, hanem a szíved mélyéből jön elő, hiszen szíved Isten Szívében honol. Amit kérsz, az már most is a tiéd.

※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※

BÉKE A BÉKÉTLENSÉGBEN

Néha az elméd, a maga megszokott gondolkodásmódjával, át akarja venni az irányítást a szíved fölött. Olyan gondolatok jelennek meg benne, amelyek a régi út jellegzetességeivel vannak átitatva. Elbizonytalanít, a legrosszabb lehetőségeket vázolja fel neked, aggódásra késztet vagy akár kétségbeesésbe is hajszolhat. Földi szemmel tekintve, talán igazat is adsz neki. A világ történéseinek egy része az elme teremtésének a visszfényei, akár a saját életedet tekinted, akár a világ folyását. Mégis azt mondom, drága gyermek, hogy ne higgy az ilyen jellegű gondolatoknak. Állj meg, engedd el őket, és helyezkedj bele abba a békébe és boldogságba, ami a tiéd. Ha kint békétlenség van, te akkor is képes vagy megtalálni a saját békédet. Engedd, hogy a béke nyugalma elárasszon. Határozd el, hogy szíved békéjéhez minden körülmények között ragaszkodni fogsz. A Mennyország benned van. Lépj be és ez a béke lágyan átárad majd a tapasztalataidba is. Mindegy, hogy mi történik a világban, mindegy, hogy mi történik az életedben – a béke benned van. Nincs az a hatalom égen-földön, ami a békédet elvehetné. Nincs az a történés, ami megakadályozhatná, hogy belépj szíved békéjébe és boldogságába. A szív békéje és boldogsága örök, míg a történések mindig változnak. Helyezd figyelmedet arra, ami örök, így sugárzó béke leszel a mindig változó világban is.