A béke rózsái imalánc

 

Szűz Mária számtalan csodás jelét adta már kiapadhatatlan szeretetének és gyengéd törődésének – a világ különböző részein történt és történő jelenéseken, kinyilatkoztatásokon, üzeneteken keresztül. Szeretetének ezen megnyilvánulásai szépséggel és békével borítják be szívünket, Földünket, akárha egy-egy rózsát nyújtana át minden üzenettel.

Látva és érezve határtalan, édes és gyengéd szeretetét, mi is annyira szeretnénk adni neki valamit. Rózsákkal borítanánk a Mennyet, hálánkat és szívünk ragaszkodását kifejezve.

Sokszor sokan imádkoztunk már hozzá, imáink rózsáival kedveskedve neki. Segítségért folyamodunk és ő mindig meghallgat minket. Soha egyetlen lelket sem hagy magára; mindig mindenkinek megadja azt a segítséget, amelyre szüksége van.

Most itt állunk ismét és a békéért fohászkodunk hozzá, aki a Béke Királynője, akinek szívéből megállíthatatlanul árad a béke és a gyengéd, ölelő szeretet.

Közös imára szeretnénk hívni benneteket, amelyben a mi drága Szűzanyánkhoz fordulunk a békéért – az emberi szív és a világ békéjéért.

Amennyiben hívást éreztek arra, hogy ily módon terjesszétek a szeretetet, csatlakozzatok hozzánk lélekben és igazságban.

Szeretet és béke vagyunk, amely minden szívdobbanásunkkal kiárad belőlünk, békét teremtve kinn és benn. Imáink összekapcsolnak bennünket egymással, és megerősítik bennünk azt az igazságot, hogy mindannyian egy szív, egy lélek vagyunk Krisztusban. A tudás apránként tapasztalattá érik bennünk és megérezzük szívünkben a Mennyország szívdobbanását. És amikor a szívek együtt dobbannak Szűz Mária Szeplőtelen Szívével – csodák történnek. A szeretet csodái pedig – akár egyetlen szívet érintenek meg, akár az egész világot – békét teremtenek.

Önmagunkat, békés szívünket, imáinkat és az egész világot ajánljuk fel Szűz Máriának, a Szeretet Anyjának, így fejezve ki hálánkat a Mennyország teljes szeretetéért és kérve segítségét a béke megteremtéséhez. Szűz Mária a reményünk, a bizonyosságunk, a gyengéd anyai kéz, amely biztos utakon vezet minket.

Az imaláncot 2022. március 14-én indítottuk és mindennap este 6 órakor végezzük, a Szűz Máriának szentelt órában. A Szűz Mária Szeplőtelen Szívéhez szóló rózsafüzért imádkozzuk, de minden ima, fohász, szívünk szeretetének bármilyen kifejezése tökéletes.

Külön szépséget ad imáinknak az, hogy többen részt veszünk ebben az imádságban, akik mind különböző időzónában élünk, így imáink folyamatosan áradnak szépséges Szűzanyánk felé, bár a szív tiszta szándékán kívül sem a szavaknak, sem az időnek nincs jelentősége a Szeretet Valóságában.

Szándékunk és óhajunk az, hogy  mindannyian ráébredjünk a szeretetre és a békére, akik Isten ajándékaképpen vagyunk. Egyedül a csendben, szívünk mélyén, a szem számára láthatatlan dimenzióban érezhetjük meg, hogy egy szív és egy lélek vagyunk valamennyien. Szívünk egy ütemre dobban – bár a távolság, az idő, és emberségünk szerepei látszólag el is választanak minket.